Kako lagati ženi

Mnoge žene imaju naviku da govore suprotno od onoga što misle ili, još gore, postavljaju naizgled nevina pitanja koja su zapravo visokosofisticirane zamke. Svaka žena ima nekoliko vrlo osnovnih, ali skliskih pitanja za muškarce. Ta pitanje imaju dvostruku svrhu, da učvrste njen krhki ego i da testiraju muškarca.

Siguran sam da ste poput većine muškaraca upali u zamke takvog ponašanja i zbog toga bili zbunjeni ili čak ljuti. To nije loše samo po vas nego i po ženu koja postavlja takva pitanja jer pokušavate dekodirati pravo značenje njenih pitanja što često rezultira nesporazumima.
Kako bi vas zaštitio od takvog ponašanja, donosim vam nekoliko najčešće postavljanih pitanja, njihove interpretaciji i verovatna prava značenja. Tu su naravno i instrukcije kako zaobići ovakva pitanja.
Ako vas je mama učila da morate uvek govoriti istinu, evo novosti: lagala je. Setite se samo, koliko ste puta upali u nevolju zato što ste govorili istinu, a koliko puta zato što ste lagali?
Naravno, istina je osnova svake veze, ali ponekada ju je potrebno sakriti svog većeg dobra.
Rešenje je da joj kažete šta želi da čuje.

Laž o poklonu
Žene uglavnom ulažu puno truda u kupovinu poklona muškarcu, ali uz sav trud taj poklon ponekada nije nešto što bi želeli. Ako ne želite slomiti njeno srce, bolje da vam se svidi plišani meda kog vam je kupila.
Preduhitrite je pre nego li uopšte ima šansu upitati vas, kažite: «Wow, meda! Kako je sladak. Dođi da ti dam jedan medveđi zagrljaj».


Laž o debljini
Neka vam pređe u naviku redovito joj govoriti kako izgleda seksi (otprilike jednom nedeljno) i to pre nego li vas pita kako bi na taj način izbegli njeno iznenadno pitanje.
Pravi bi odgovor bio na ovu temu: «Ako si se udebljala moram ti reći da nisam primetio. Zapravo, izgledaš mi seksi kao prvi dan kada sam te upoznao, jedina razlika je da me sada privlačiš više nego ikada». Maestralno!


Laž o bivšoj Bez obzirom kako dobra vaša veza bila, pre ili kasnije draga će vas upitati kakva je u poređenju sa vašom bivšom. To vas lako može baciti u problem.
Odgovorite joj: «Nema poređenja! Nisam znao šta propuštam dok se ti nisi pojavila, posebno ta tvoja usta i ono što radiš s jezikom, Bože kako me uzbuđuješ!».


Laž o vezi
Žene vole planirati i vole znati u kom smeru ide njihova veza. Takođe vole znati ako su sa vama stigle dalje od većine ostalih žena sa kojima ste bili – kao primer okupiranje vašeg srca.
Zato je pogledajte je pravo u oči i čak i ako nije istina, recite: «Da. Nikada pre nisam bio zaljubljen, ali osećam da se totalno zaljubljujem u tebe.»


Laž o mislima
Ženu će oboriti s nogu izjava da razmišljate o njoj. Zato, svaki put kada se nađete u tihom trenutku recite joj to pre nego stigne pitati.
Recite joj: «O tome kako mi je lepo u tvom društvu čak i kada ne pričamo ništa nego samo čutimo».


Laž o drugoj ženi
Šetate parkom a pored vas prođe gotovo pa savršena žena. Izgleda predobro da je ne bi gledali, a nadrljali ste kad vas vaša devojka upita fatalno pitanje: «Wow, lepa je, zar ne?» Zašto je to fatalno pitanje? Zato jer nakon njega sledi potpitanje: «Da li je lepša od mene?» Koje glupo pitanje, i slepac bi video da je lepša od vaše devojke. Čak i vaša devojka zna odgovor na to pitanje, ali ona samo želi da se oseća dobro.
Zato joj recite: «Definitivno nije lepša od tebe. Uopšte nije moj tip» (Čak i ako znate da je svaka žena sa četvorkom ili više vaš tip»). Znam, odgovor nema smisla ali veruje mi, deluje. Nije bitno ako nema logike sve dok ona to veruje. Stvar funkcioniše vrlo jednostavno: vi lažete njoj, ona laže sebi i svi su srećni.


Upozoravamo vas da ovo činite na sopstvenu odgovornost. Ako niste sigurni da znate šta radite, bolje nemojte lagati ženu. ;)

0 komentara: