Kako konvertovati sve video formate u iPod, PSP, Mp4, 3GP


U ovom tutorijalu ćete videti kako konvertovati sve video formate u iPod, PSP, Mp4, i 3gp sa WinAVI Video Converter. Ako želite da konvertujete za iPod, kliknite na “iPod”, ako želite da konvertujete u Mp4, kliknite na “Mp4”, ako želite da konvertujete u 3gp, kliknite na “3gp”. U ovom tutorijalu ja ću uzeti primer da konvertujem u PSP, a ostatak procesa je isti kod svih, i kod 3gp, Mp4 i iPod.
Kliknite na “PSP” dugme kao na slici.
Izaberite video fajl koji želite konvertovati i folder gde bi program sačuvao fajl. Ako želite da vam se video fajl automatski prebaci na PSP selektujte “Transport MP4 files to PSP directly”. Kliknite na “Advanced” dugme kako bi uradili neka nameštanja.
Pod “encode” ćemo samo selektovati “Soften Picture” da bi dobili lepšu, glatku sliku. Naravno, možete nameštati i veličinu videa, odnos, slike, prevod, zavisno od vaših potreba.
Pod “PSP Video MP4” birate Frame Rate, Bitrate, Size i Audio Bitrate. Predložili bi vam da ove stavke ostavite po defoltu. Takođe, možete fajl podeliti zavisno od veličine ako selektujete ”Split the output file” i namestite na koliko MB da ga podeli, ali mi to sada nećemo uraditi.
Kliknite na “OK”. Vaš video bi trebao biti za nekoliko minuta, zavisno od brzine kompjutera.

0 komentara: