Kako biti online u isto vreme na više mesta sa Digsby

Kako ne bi imali puno instaliranih messengera nudimo vam samo jedan program koji sve to može obaviti za vas. Digsby je višeprotokolski program za dopisivanje, pored toga nudi i povezivanje sa društvenim sajtovima kao što su Facebook, Twitter, MySpace itd. Takođe, uz sve ovo, možete primati i obaveštenja o novim e-mail porukama sa skoro bilo kog vašeg e-maila. Program je veoma jednostavan za korišćenje i preporučujem ga svima koji imaju više naloga na pomenutim servisima. Znači, kako ne bi koristili MSN messenger, Yahoo messenger, Gtalk i druge, jednostavno instalirajte Digsby i dodajte sve vaše naloge. Sa jednim program ćete moći sve pratiti u isto vreme.
Nakon instalacije, biće vam ponuđeno da napravite novi nalog.
Popunite tražete podatke i kliknite na dugme REGISTER. Nakon što ste se uspešno registrovali, dobićete i potvrdu i dobrodošli u Digsby program. Ugasite to obaveštenje i prebacite se na program Disby.
Prijavite se na Digsby sa vašim korisničkim imenom i loznikom koji ste upravo napravili i kliknite na dugme SIGN IN. Prilikom svakog prijavljivanja, program proverava da li ima novih verzija programa i automatski se osvežava. Kada se to završi, dobićete i glavni prozor samog programa.
Kliknite na opciju ADD ACCOUNTS i na prozoru koji vam se pojavi, kliknite na prvo dugme ADD IM ACCOUNTS, pa u padajućem meniju izaberite koji messenger nalog želite da dodate. Jednostavno izaberete koji nalog želite dodati, popunite podatke za prijavljivanje na taj nalog i kliknete na dugme SAVE. Uradite tako za svaki vaš nalog koji želite da koristite preko Disby program i onda možete preći na sledeći korak.
U programu možete dodati i svoje e-mail adrese na ADD EMAIL ACCOUNT, kao i dodavanje društvenih sajtova na ADD SOCIAL NETWORK. Kada ste završili, kliknite na SAVE i na kraju na DONE.
Ako ste ubacili naloge, trenutno ste svuda online. ;)

0 komentara: