Kako skinuti klipove sa Youtube sajta

Muči vas kako da skinete klip ili pesmu sa Youtube sajta? Postoji nekoliko rešenja:
  1. Preko web servisa
  2. Preko dodataka za brauzere
  3. Preko programa na kompjuteru
1.Onlajn servisi za skidanje Youtube klipova
Web servisi su web sajtovi koji vam daju mogućnost preuzimanja Youtube video klipa na vaš kompjuter. Neki od njih nude napredne opcije konvertovanja klipa u druge video formate.
Izdvajamo:
www.videogetting.com se izdvaja od ostalih što može sem skidanja klipova i da ih konvertuje u razne formate. Tako da ako ste videli neku pesmu na Youtube a hteli bi da je imate samo da bi je preslušali u neki Mp3 plejer, selektujte "Audio {mp3} i kliknite "Download". Od ostalih formata u koji može da konvertuje su wmv, mp4, mov, 3gp, avi, mpg, mpeg.

2.Dodaci za web brauzere kao što su Mozilla Firefox i Internet Explorer a uz pomoć kojih možete da preuzimate klipove sa video portala kao što su YouTube.

Video Download Helper za Firefox a kako raditi sa dodatkom je na istoj stranici.
NetVideoHunter za Firefox. Takođe možete posetiti i ovde. Kako raditi sa dodatkom je na istoj stranici.
Viloader za Firefox, Internet Explorer i Operu. Nudi mogućnost integrisanja u desni klik, tako da samo odaberete opciju na klipu i preuzmete ga.
IE7Pro za Internet Explorer 8. Uz ovaj dodatak, dobićete vezu za preuzimanje klipa odmah uz opis istog prilikom gledanja na sajtu Youtube.
 
3.Programe koje ćemo izdvojiti za kompjuter za preuzimanje klipova sa Youtube sajta su:

Free FLV Converter je program koji pruža mogućnost preuzimanja i konvertovanja klipova sa različitih video portala, a između ostalog i Youtuba. Takođe, imate mogućnost preuzimanja više klipova istovremeno.
Orbit Downloader je veoma popularan program za download koji ima podršku za mnogo sajtova kao što su Youtube. Integriše se sa web brauzerima i nudi vam GRAB modul koji "hvata" klipove i druge multimedijalne formate i pruža vam mogućnost preuzimanja.
FreeRapid Downloader je program koji skida fajlove sa više sajtova. Pored Youtube skida i sa: Rapidshare.com (+ premium), MegaUpload.com, Megarotic.com i Sexuploader.com, NetLoad.in, MediaFire.com, FileFactory.com, Filebase.to, Uploaded.to, DepositFiles.com i sa drugih. Dovoljno je samo kopirati link sa Youtube sajta i program će ga automatski ubaciti u download. Nakon toga kliknite samo "Start".

0 komentara: